Mat och dryck på Haga Bottega

Hos oss finns det något för alla och vi har öppet för tidig frukost, lunch, after work och middag. På frukost och lunch dukar vi upp våra härliga buffér i hjärtat av matsalen. På kvällsmenyn finner du bland annat pizza, antipasto och grillrätter.

Ordinarie öppettider.: Mån-Fre 06.30-23.00 · Lör 07.30-11.00, 17-23 · Sön 7.30-12.00, 17-23

Restaurang och bar

Vi älskar Italien och Medelhavet för den familjära kulturen och det gemensamma sättet man äter på. Där håller man sina rätter varmt om hjärtat vilket vi tagit fasta på så vår kärlek till maten speglas i det vi serverar. Mycket fokus har lagts på att skapa en inbjudande atmosfär där konstellationer av vänner, familj och kollegor möts runt matbordet.

Vi ser oss som ett helhetskoncept där allt finns under samma tak. Det går inte alltid att anpassa sig till fasta tider och vi ser alltmer att flexibilitet är ett vinnande koncept, därför kan du alltid komma förbi vår bar och njuta av en god drink, en bit mat eller något sött.

Varmt välkommen till Haga Bottega!

Ladda hem Menyer

Ladda ner våra menyer


STORA SÄLLSKAP (PDF) A la carte (PDF) Catering (PDF)

Haga Bottega
Eugeniavägen 6
171 64 Solna

Tel: 08-501 391 50

info@hagabottega.se

Nyheter på Haga Bottega

Här kan du ta del av det senaste på Haga Bottega. Läs om vår mat, vad som händer under högtiderna och ibland ett recept eller två.

Instagram

Följ oss på sociala medier


Vårt nyhetsbrev

Prenumera på vårt nyhetsbrev för att ta del av allt kul som händer på Haga Bottega!

© STOCKHOLM KROGBOLAG 2019