December runt matbordet

December runt matbordet

Avrunda året hos oss på Haga Bottega, med våra Italienska och medelhavsinspirerade rätter erbjuder vi något annat än det klassiska.

Välj era favoriter från de Italienska bordet eller dela våra rätter gemensamt vid bordet.

På menyn finner ni bland annat, riktigt bra pizza, kött från vårt rotisseri, härliga sallader, färska ostar, charkerturier och mycket mer, det kommer garanterat finnas något för allas smaker.

Vi välkomnar både små och stora sällskap med en förkärlek till de stora familjära middagarna, i vår ombonade matsal rymmer vi 180 personer samtidigt. En våning upp har vi ytterligare en lika rymlig öppen och inbjudande chambre séparée.


Boka in ert sällskap för en härlig långlunch när alla har tid att samlas, eller bjud in till en middag med prosecco, musik och en festlig atmosfär.


För er som älskar att starta dagen på bästa sätt finns det även möjlighet att boka ert frukostmöte hos oss, öppet alla dagar, mån-fre 06.30-10.30, lör-sön 07.00-11.00.

Skicka din förfrågning till bokning@hagabottega.se.

Välkomna!

2017-11-20
Alla nyheter

Haga Bottega
Eugeniavägen 6
171 64 Solna

Tel: 08-501 391 50

info@hagabottega.se

Nyheter på Haga Bottega

Här kan du ta del av det senaste på Haga Bottega. Läs om vår mat, vad som händer under högtiderna och ibland ett recept eller två.

Instagram

Följ oss på sociala medier


Vårt nyhetsbrev

Prenumera på vårt nyhetsbrev för att ta del av allt kul som händer på Haga Bottega!

© STOCKHOLM KROGBOLAG 2017