Vår matfilosofi

Vår matfilosofi

Vi älskar Italien, dels för matkulturen men även den familjära känslan och det gemensamma sättet äta. Italienarnas förhållande till sina rätter, som något de håller varmt om hjärtat, har vi tagit fasta på. I kombination med vår kärlek till maten kommer det att reflekteras i vad vi serverar.

Temat hos oss blir främst medelhavsinspirerat, där vi erbjuder ett generöst utbud av både traditionella rätter som möter andra spännande kombinationer. Rätterna dukas antingen upp på det Italienska bordet i hjärtat av vår matsal under lunchen eller så serveras de vid bordet, där de uppmanas att delas, på äkta italienskt vis.

Vi har lagt mycket fokus på att skapa en varm och inbjudande atomsfär i restaurangen där olika konstellationer av vänner, familj och kollegor kan mötas runt matbordet.

Vår meny är en spegling av vår matfilosofi och varierar efter säsong och känsla. I den finner ni bland annat pizza, antipasto, grillrätter och gelato.

2017-11-07
Alla nyheter

Haga Bottega
Eugeniavägen 6
171 64 Solna

Tel: 08-501 391 50

info@hagabottega.se

Nyheter på Haga Bottega

Här kan du ta del av det senaste på Haga Bottega. Läs om vår mat, vad som händer under högtiderna och ibland ett recept eller två.

Instagram

Följ oss på sociala medier


Vårt nyhetsbrev

Prenumera på vårt nyhetsbrev för att ta del av allt kul som händer på Haga Bottega!

© STOCKHOLM KROGBOLAG 2019